Vertikale videoer til SoMe

Vi specialiserer os i at skabe effektive og engagerende videoer på højkant til sociale medier. Med kreative idéer og tilgange producerer vi visuelt fængende indhold, der skiller sig ud. Perfekte videoer til virksomheder, der vil fange opmærksomheden på de sociale platforme.

Personlige videoløsninger som dækker ethvert behov og enhver situation

Hos The Media stræber vi efter at tilpasse løsninger, der passer specifikt til dine behov og situationer. Derfor har vi opdelt vores videoydelser i tre unikke kategorier. Dette sikrer, at vi kan levere præcis det indhold, du har brug for, på den måde, der passer bedst til din virksomhed.

I løsning 1 tilbyder vi at redigere kortere videoer til sociale medier, som er optaget af virksomheden selv. Inden optagelse vil vi også rådgive om, hvordan videoen bør laves og hvilke elementer den bør indeholde.

Denne løsning er oplagt til podcasts og lignende, hvor meget videomateriale allerede er optaget. Med vores professionelle redigering sikrer vi, at jeres videoer bliver skarpe og engagerende, klar til at imponere på sociale medier.

I løsning 2 kommer vi ud til jer og optager de aftalte videoer, sørger for at alt er lavet til perfektion med de rette klip, CTAs, vinkler osv. Derudover redigerer vi videoen bagefter og tilpasser den efter jeres ønsker.

Denne løsning er oplagt for de fleste virksomheder, der ønsker professionelle videoer med lille indsats fra deres egen side. Med vores ekspertise sikrer vi, at jeres videoer står skarpt og engagerende.

I løsning 3 tilbyder vi en komplet 360-graders service, hvor vi selv optager video til din virksomhed med vores erfarne skuespillere, der leverer perfekte korte videoer. Efter redigerer vi alt indholdet.

Denne løsning er velegnet til virksomheder, der ønsker eksterne skuespillere for at maksimere videoens kvalitet. Den er også ideel for webshops, der vil have videoer om deres produkter uden selv at være på skærmen.

Video på abonnement?

Vi tilbyder selvfølgelig enkeltvis produktion af videoer til et engangsgebyr, men som noget nytænkende har vi også fokuseret på at tilbyde videoer gennem abonnementsløsninger, hvilket bringer flere fordele for din virksomhed.

  • Spar penge med reducerede priser per video
  • Hold jeres videomateriale opdateret og relevant
  • Planlæg jeres videomarkedsføring nemt og forudsigeligt
  • Tilpas og juster indholdet efter behov
  • Få prioriteret kundeservice og support

Skab imponerende videoer med vores ekspertise – Tag det næste skridt i dag

Opdag vores ekspertise i videoproduktion, hvor vi skaber videoer, der skiller sig ud og engagerer din målgruppe. Vores team står klar til at hjælpe dig med at realisere din vision og optimere dit indhold, så det performer bedst muligt. Tag det næste skridt mod at forbedre din virksomheds digitale tilstedeværelse og kontakt os i dag.